Tisztességesen, korrekt áron, rövid határidőre.

weboldalkészítés - keresőoptimalizálás - tartalomírás

200 ügyfél, 100 elkészült weboldal
Hogy ki vagyok?

Egy ügyfélbarát szemléletű weboldalkészítő és üzemeltető, akinek elsődleges feladata és szándéka a megrendelői igények kielégítése kellő szakmai alázattal, becsületes munkával, tisztességes hozzáállással. 
A weboldal elkészülte utáni kisebb munkák elvégzését is vállaljuk, nem húzzuk a szánkat, nem nyújtjuk el a frissítések iránti kéréseket és nem mérjük az erre fordított időt aranyáron, kihasználva a megrendelő kiszolgáltatottságát a hozzáértésének hiányában.
Az őszinte vélemény és korrekt tanácsadás nálam alapvetés, nincs mellébeszélés és félretájékoztatás a haszonszerzésért! 
Hívjon az elképzelésével kapcsolatban és győződjön meg arról, hogy a leírtak nem csak marketinges lózungok!
Amit kínálunk
Weboldal készítés
Egyeztetünk, tanácsadunk, tervezünk, megvalósítunk, működésbe hozzuk, kersőoptimalizálunk, műszaki hátteret biztosítunk, üzemeltetünk. Mindent, ami ezzel jár...
Keresőoptimalizálás
Az első lépés a weboldal készítése, a második az, hogy jó pozícióba kerüljünk a Google találati listáján. Itt jön képbe a keresőoptimalizálás és itt jövünk képbe újra mi. A piac legkorrektebb díjaival optimalizálunk.
Szövegírás
Egy weboldalra tartalom kell. Ha tetszik, ha nem, ezt meg kell írni. Ha nincs erre kapacitása, mi megoldjuk a tartalomírást az egyszerű szövegtől a mélyszakmai cikkekig.
Online marketing
A Google Ads-tól a PR cikkek elhelyezéséig, cégkeresőn való elhelyezéstől a közösségi médiáig, Facebook fiók készítésétől a kezeléséig tág a repertoárunk.
Weboldal üzemeltetés
A weboldalának kell egy szülő, mint egy gyümölcsösnek a jó gazda. Mi üzemeltetünk, frissítünk, karbantartunk, hibaelhárítunk, adatfeltöltünk és folyamatosan rendelkezésre állunk.
Tanácsadás - bizalmasan
Sokan már a tanácsadásért is vaskos összeget számítanak fel, gyakran előre meghatárazott árakkal. Mi ügyfeleinket ingyen látjuk el jó tanácsokkal, elég, ha felkeres minket...
arrow_back_ios_new
Zsoltot 2015-ben ismertem meg. Már az első egyeztetés során szimpatikus volt  a számomra, korrekt volt és készséges, minden kérdésemre rögtön választ kaptam. A honlap olyan lett, mintha kitalálta volna a legtitkosabb gondolataimat, elvárásaimat illetően. Azóta is mindig van új ötlete a honlappal kapcsolatban, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ami nagyon megnyugtató érzés.  Boldog vagyok, hogy ő készítette a honlapom, mert aki látta, megdicséri, hogy milyen modern és letisztult, felhasználóbarát.   Azóta többen kérték tőlem az elérhetőségét, így csak ajánlani tudom mindenképp.

(Szőke Éva, pszichológus)
Sajnos problémám adódott a korábbi programozóval. Ő eltűnt, elveszett a weboldalam, így megoldást kellett találnom mihamarabb, hogy az ügyfelek újra elérhessenek online is. Zsolt felvázolta a lehetőségeket, hosszan beszélgettünk, minden kérdésemre kimerítően válaszolt és igyekezett megoldást találni a problémáimra. Levette a vállamról ezeket a terheket. Az új weboldalra több ajánlatot is kaptam, messze az övé volt a legjobb, de ez nem csak az árban nyilvánult meg, hanem a hozzáállásban is. A határidő mindig pontos volt, az eredménnyel pedig elégedett vagyok. Azóta tartjuk a kapcsolatot, és nem sajnálja a "nem fizetős" idejét rám, ami a mai világban ritkaságszámba megy.

(Csontos Csaba, épület-, autófólia)
A gyors és korrekt itt párban jár. Ár-érték arányban és kapcsolattartásban is az egyik legjobb a piacon!  

(Miókovics Eszter, pszichológus)
Zsolt nagyon megbízható es segítőkesz. Közös munkánk során véleményével hozzásegített a legoptimálisabb döntések meghozatalához, így hallgattam rá útmutatásaiban. A weblapom végeredményképpen tökéletesen illeszkedik az általam megrendelt témához. Sokan megdicsértek, gratuláltak nekem cégem szép online felületéhez. Zsolt mindig felvette a telefont es részletesen válaszolt az írásos üzeneteimre. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a szolgáltatással, amit ráadásul kedvező áron nyújtott. A továbbiakban is ő kezeli a honlapot, annak üzemeltetését, finomításait, aktualitásait. 

(Reinwald Lili, Gyermekfejlesztés)
A weboldalam megújulásához kerestem a neten szolgáltatókat. Zsolt már az első telefonbeszélgetésünk alatt is segítőkész volt és a későbbi együttműködésünkben is pontosan ráérzett, mit szeretnék. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok. 

(Farkas Krisztina, szobrász)
arrow_forward_ios

Weboldal készítés


A weboldal készítés a fő profilunk, de emellett foglalkozunk online marketinggel, keresőoptimalizálással, tartalomírással is, amennyiben nincs kapacitása kitölteni a frissen elkészült weboldalát. 

2012-ben indultunk egy országos cégkereső portál üzemeltetésével, melyen jelenleg több, mint 20.000 cég szerepel. Ezt követően a megjelenő ügyféligényeket kiszolgálva weboldal készítéssel egészítettük ki repertoárunkat, mely szegmens időközben fő csapásvonallá nőtte ki magát cégünk viszonylatában.

Mára több mint 100 cégnek, kis-, és nagyvállalkozásnak készítettünk weboldalt és biztosítjuk az ehhez szükséges műszaki, informatikai hátteret.

A weboldal elkészítésével nálunk nem ér véget a kapcsolattartás, mi nem engedjük el ügyfeleink kezét. Tárhelyet biztosítunk, üzemeltetünk, karbantartunk, hibaelhárítunk, szöveges tartalmat írunk, keresőoptimalizálunk és minden mást elvégzünk, ami az ügyfél megelégedettségét szolgálja. Bár ennek alapnak kellene lennie egy üzleti kapcsolatban, mára mi kifejezetten erényként büszkélkedhetünk ezzel. Ha minket választ, mindent egy kézben tudhat, nem kell többfelé osztani a figyelmét a szolgáltatóknál és külön egyeztetni velük az esetlegesen módosítani kívánt paramétereket illetően.

Nem tudja hogyan kezdje? Hívjon és beszélgessünk kötetlenül,
mely során díjmentesen látjuk el tanácsokkal!
Ajánlott cikkeink - Jó ha tudja
Miért van szüksége weboldalra? Kérdés egyáltalán?

2019-2020. Az online világ kellős közepében éljük a mindennapjainkat. Még ha Ön nem is, de környezete valamilyen szinten biztosan. Mondhatjuk, hogy mi nem internetezünk, de mások igen. E-maileket írunk és olvasunk, és ha információra van szükségünk, biztosan megnézzük a neten, még ha nem is a nap 24 órájában lógunk a hálón. Elég csak kimenni az utcára és figyelni az embereket. 

Olcsó vagy drága weboldal készítés? 
Hogyan döntsön?

"Márványlépcső, Dunára néző panoráma a belvárosi iroda 20 météres üvegfalán keresztül? Programozók, grafikusok, webfejlesztők tucatjai alkalmazásban? Persze, ezt ki kell fizetni, de kinek? Nyilván az ügyfeleknek, már akinek van erre kapacitása. Félreértés ne essék, semmi bajunk a fenti munkahelyi környezettel és a nagy cégekkel sem, amíg ezeket a költségeket nem az ügyfelek kárára állapítják meg."

Megelőzi a konkurencia a találati listában? Hogyan tovább?
Hamarosan...
expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva 
Kapcsolat:
Telefonszám: +36 70  940 3341
Barna Zsolt +36 70 940  3341
email: 
expresszweboldalkeszites@
gmail.com


Áraink:
Arany csomag
Ezüst csomag
Bronz csomag
webáruház készítés
Hívjon most!