Tisztességesen, bomba áron, rövid határidőre.

weboldalkészítés - keresőoptimalizálás - tartalomírás

Már 49.000 Ft-tól

expressz-weboldalkeszites.hu

A távolság nem akadály, az idő nem ellenség.

Weboldal készítés csomagok 
49.000 Ft 
Tárhellyel, 
1 év üzemeltetéssel!
• maximum 3 aloldal
• tárhely - 500 MB
• keresőoptimalizálás: 
- nem optimalizálunk kulcsszóra
• Google ads kampány - 
   nem tartalmaz
• ingyen tárhely és hosting - 

   nincs ingyenes időszak 

Grátisz szolgáltatások összértéke:
-

Ennyien választották: 10%
109.000 Ft
Tárhellyel, 
1 év üzemeltetéssel!
• maximum 10 aloldal
• tárhely - 1000 MB 
• keresőoptimalizálás: 
alap optimalizálás kulcsszavakra
• Google ads kampány - 
   nem tartalmaz
• ingyen tárhely és hosting - 
   nincs ingyenes időszak 

Grátisz szolgáltatások összértéke:
-

Ennyien választották: 25%
159.000 Ft
Tárhellyel, 
1 év üzemeltetéssel!
• maximum 20 aloldal
• tárhely - 2000 MB 
• keresőoptimalizálás: 
Ajándék: alap+2 PR cikk: 8 e Ft 
• Google ads kampány- 
   Ajándék: 15 e Ft (Google)
• ingyen tárhely és hosting - 
   ajándék: fél év 7.500 Ft értékben

Grátisz szolgáltatások összértéke:
30.500 Ft

Ennyien választották: 40%
209.000 Ft-tól
Tárhellyel, 
1 év üzemeltetéssel!
• korlátlan aloldal!
• tárhely - 5000 MB 
• keresőoptimalizálás: 
Ajándék: teljes+5 PR cikk: 20 e Ft
• Google ads kampány- 
   Ajándék: 15+15 e Ft 
• ingyen tárhely és hosting -
   ajándék: 1 év 15.000 Ft értékben

Grátisz szolgáltatások összértéke:
65.000 Ft

Ennyien választották: 25%
A feltüntetett árak áfamentesek, azaz a megjelölt összeg fizetendő. A csomagárak már tartalmazzák az első egy év tárhelyszolgáltatási és teljes körű üzemeltetési díját is, ami 15.000 Ft.
Fontos! Az elkészített weboldalra   - egyedülállóan - teljes garanciát vállalunk a működése alatt.

Weboldal készítés


A weboldal készítés a fő profilunk, de emellett foglalkozunk online marketinggel, keresőoptimalizálással, tartalomírással is, amennyiben nincs kapacitása kitölteni a frissen elkészült weboldalát. 

2012-ben indultunk egy országos cégkereső portál üzemeltetésével, melyen jelenleg több, mint 20.000 cég szerepel. Ezt követően a megjelenő ügyféligényeket kiszolgálva weboldal készítéssel egészítettük ki repertoárunkat, mely szegmens időközben fő csapásvonallá nőtte ki magát cégünk viszonylatában.

Mára több mint 100 cégnek, kis-, és nagyvállalkozásnak készítettünk weboldalt és biztosítjuk az ehhez szükséges műszaki, informatikai hátteret.

A weboldal elkészítésével nálunk nem ér véget a kapcsolattartás, mi nem engedjük el ügyfeleink kezét. Tárhelyet biztosítunk, üzemeltetünk, karbantartunk, hibaelhárítunk, szöveges tartalmat írunk, keresőoptimalizálunk és minden mást elvégzünk, ami az ügyfél megelégedettségét szolgálja. Bár ennek alapnak kellene lennie egy üzleti kapcsolatban, mára mi kifejezetten erényként büszkélkedhetünk ezzel.

 Munkáink... Pontokban...

Modern weboldal megfizethető áron... 

Weboldal készítés: Egyeztetünk, tanácsadunk, tervezünk, megvalósítunk, működésbe hozzuk, kersőoptimalizálunk, műszaki hátteret biztosítunk, üzemeltetünk. Mindent, ami ezzel jár...
Keresőoptimalizálás: Az első lépés a weboldal készítése, a második az, hogy jó pozícióba kerüljünk a Google találati listáján. Itt jön képbe a keresőoptimalizálás és itt jövünk képbe újra mi. A piac legkorrektebb díjaival optimalizálunk.
Szövegírás: Egy weboldalra tartalom kell. Ha tetszik, ha nem, ezt meg kell írni. Ha nincs erre kapacitása, mi megoldjuk a tartalomírást az egyszerű szövegtől a mélyszakmai cikkekig.
Online marketing: A Google Adwords-tól a PR cikkek elhelyezéséig, cégkeresőn való elhelyezéstől a közösségi médiáig, Facebook fiók készítésétől a kezeléséig tág a repertoárunk.
Tanácsadás: Sokan már a tanácsadásért is vaskos összeget számítanak fel, gyakran előre meghatárazott árakkal. Mi ügyfeleinket ingyen látjuk el jó tanácsokkal, elég, ha felkeres minket...
Weboldal üzemeltetés: A weboldalának kell egy szülő, mint egy gyümölcsösnek a jó gazda. Mi üzemeltetünk, frissítünk, karbantartunk, hibaelhárítunk, adatfeltöltünk és folyamatosan rendelkezésre állunk.

Kérjen ajánlatot, vagy hívjon egy konzultációért,
melyben tanácsokkal is ellátjuk.
Ajánlott cikkeink - Jó ha tudja
Miért van szüksége weboldalra? Kérdés egyáltalán?

2019-2020. Az online világ kellős közepében éljük a mindennapjainkat. Még ha Ön nem is, de környezete valamilyen szinten biztosan. Mondhatjuk, hogy mi nem internetezünk, de mások igen. E-maileket írunk és olvasunk, és ha információra van szükségünk, biztosan megnézzük a neten, még ha nem is a nap 24 órájában lógunk a hálón. Elég csak kimenni az utcára és figyelni az embereket. 

Olcsó vagy drága weboldal készítés? 
Hogyan döntsön?

"Márványlépcső, Dunára néző panoráma a belvárosi iroda 20 météres üvegfalán keresztül? Programozók, grafikusok, webfejlesztők tucatjai alkalmazásban? Persze, ezt ki kell fizetni, de kinek? Nyilván az ügyfeleknek, már akinek van erre kapacitása. Félreértés ne essék, semmi bajunk a fenti munkahelyi környezettel és a nagy cégekkel sem, amíg ezeket a költségeket nem az ügyfelek kárára állapítják meg."

Megelőzi a konkurencia a találati listában?
Hamarosan...
Rólunk mondták
Szőke Éva
szokeeva.hu

Zsoltot 2015-ben ismertem meg. Már az első egyeztetés során szimpatikus volt  a számomra, korrekt volt és készséges, minden kérdésemre rögtön választ kaptam. A honlap olyan lett, mintha kitalálta volna a legtitkosabb gondolataimat, elvárásaimat illetően. Azóta is mindig van új ötlete a honlappal kapcsolatban, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ami nagyon megnyugtató érzés.  Boldog vagyok, hogy ő készítette a honlapom, mert aki látta, megdicséri, hogy milyen modern és letisztult, felhasználóbarát.   Azóta többen kérték tőlem az elérhetőségét, így csak ajánlani tudom mindenképp.  

Csontos Csaba
cscsuvegfolia.hu

Sajnos problémám adódott a korábbi programozóval. Ő eltűnt, elveszett a weboldalam, így megoldást kellett találnom mihamarabb, hogy az ügyfelek újra elérhessenek online is. Zsolt felvázolta a lehetőségeket, hosszan beszélgettünk, minden kérdésemre kimerítően válaszolt és igyekezett megoldást találni a problémáimra. Levette a vállamról ezeket a terheket. Az új weboldalra több ajánlatot is kaptam, messze az övé volt a legjobb, de ez nem csak az árban nyilvánult meg, hanem a hozzáállásban is. A határidő mindig pontos volt, az eredménnyel pedig elégedett vagyok. Azóta tartjuk a kapcsolatot, és nem sajnálja a "nem fizetős" idejét rám, ami a mai világban ritkaságszámba megy.

Miókovics Eszter
pszichologus-balaton.hu

A gyors és korrekt itt párban jár. Ár-érték arányban és kapcsolattartásban is az egyik legjobb a piacon!

expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva