Szövegírás
A weboldalunk megújul, tartalma változik, hogy naprakész legyen. Jelenleg az oldal feltöltése zajlik, hamarosan elérhető lesz minden szöveges tartalom. Addig is kérjük türelmüket és megértésüket. Amennyiben kérdése van és nem jutott kellő információkhoz a honlapunkon, keressen bennünket telefonon vagy e-mailben!
Szövegírás árak
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon egy tanácsért, konzultációért, és mi segítünk Önnek elindulni.
Weboldal készítés árak - A legolcsóbb weboldal 40.000 forintért
Összességében bátran lehet mondani a weboldal készítés áraink viszonylatában, hogy azok a piaci ár alatt vannak, és ez nem abban nyilvánul meg, hogy az ügyfél bármiből is kevesebbet kapna. A Bronz csomag ajánlatunk 49.000 Ft, de gondoltunk azokra is, akiknek még ez az összeg is megterheli a magán-, vagy a céges költségvetését.
Nekik találtuk ki azt az alapcsomagot, melyben egyoldalas honlapot készítünk 40.000 forintért. Ezeken a weboldalakon egy alap bemutatkozás tehető közzé, melyben a vállalkozásról szóló információkat kaphat meg a felhasználó, a weboldalon böngésző...

Figyelem! Ebben az összegben is benne vannak már az első éves tárhely és üzemeltetési díjak!

Aki nagyon bátortalan - vagy túl magasak számára még ezek a feltüntetett fix weboldal készítés árak is - és ezzel az alapcsomaggal szeretné kezdeni az online jelenlétét, az nyugodtan belefoghat az alap-verzióval, később tudja ezeket módosítani felfelé és ezáltal látványosabbá, tartalmasabbá teheti a honlapját.
Természetesen vannak ügyfelek, akik számára egy "landing page" is elég, számukra is megnyugtató megoldást tudunk ajánlani az alap-verzióban található szolgáltatásokkal, ami a weboldalkészítést illeti.
expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva 
Kapcsolat:
Telefonszám: +36 70  940 3341
Barna Zsolt +36 70 940  3341
email: 
expresszweboldalkeszites@
gmail.com


Áraink:
Arany csomag
Ezüst csomag
Bronz csomag
webáruház készítés
Hívjon most!