Weboldal készítés árak - Az Arany csomag
A weboldal készítés csomagárainak legtöbb funkciót, tárhelyet, aloldalt stb. biztosító kategóriája az Arany csomag. Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, melyek a maximumra törekszenek az online megjelenés kapcsán esztétikában és funkcionalitásban egyaránt és nem csak egy kötelező megjelenést szeretnének a weboldallal biztosítani a cég számára, hanem ügyfélszerzésre, vevőkör bővítésre szeretnék használni professzionális eszközökkel és módon.

A weboldal készítés Arany csomag díja tartalmazza a legtöbb olyan funkciót és elemet, ami egy komolyabb vállalkozás bemutatására is alkalmas, mindezt annyi aloldalon teheti meg, amennyin csak szeretné, hiszen nincs korlát azok számát illetően.

Az Arany csomag tárhelye 5 GB, ami lehetővé teszi képek akár százainak feltöltését, a korlátlan aloldal zavartalan működéséhez és a levelezőrendszer kiszolgálásához is elegendő. Természetesen vannak olyan weboldalak, ahol ez a kapacitás sem elég, ezeknél az eseteknél egyedi árképzést alkalmazunk.

A zárt forráskód egyedi weboldalt jelent, nem template (wordpress, joomla, drupal) oldalak. A weboldal természetesen reszponzív (mobilbarát), a különböző képernyőkhöz alkalmazkodik. A weboldal szerkezete keresőbarát, ezért az optimalizálás könnyebben kivitelezhető vele. A keresőoptimalizálást 3 PR cikkel segítjük, így egy olyan induló lendületet tudunk adni a honlapjának, ami azonnali eredménnyel párosul a kulcsszavainak helyezését illetően.

Weboldala az Arany csomagban admin felülettel készül, a tartalmat önállóan szerkesztheti, módosíthatja vagy törölheti. Ügyfelei a weboldalon található kapcsolati űrlap segítségével azonnal felvehetik Önnel a kontaktot, nem kell külön e-mailt írniuk emiatt.

A weboldal látványelemei, mint a mozgó főkép, animációk, effektek már elérhetők és beépíthetők. Nem csak a gombok, hanem a különböző modulok is élővé válhatnak görgetés közben, beúsznak, feltűnnek, eltűnnek, így téve látványossá a honlapját használat közben. A weboldalának teljesen egyedi modulokat tudunk biztosítani kérésre, bármilyen formában vagy szerkezetben.

Oldaltérképet biztosítunk a weboldalán jobb feltérképezhetőség érdekében, Google térképet építünk be (nem összetévesztendő az oldaltérképpel, ami a weboldalán lévő aloldalakat jelöli), Facebook oldalt készítünk a honlapjával összekötve, illetve egy 15.000 forintos Google hirdetéssel segítjük az indulást, amit a Google biztosít Önnek induláskor, de mi optimalizáljuk a kampányát, kulcsszavait, elindítjuk a laikusok számára elég bonyolult hirdetési rendszer helyes használata felé.

Kétórás ingyenes tanácsadást biztosítunk telefonon vagy skype-on, minden felmerülő kérdésére válaszolunk, ami a tevékenységünkkel kapcsolatos, ami a szakmánkba vág.

expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva