Weboldal készítés árak - Az Arany csomag
A weboldal készítés csomagárainak egyik legtöbb funkciót, tárhelyet, aloldalt stb. biztosító kategóriája az Arany csomag. Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, melyek a maximumra törekszenek az online megjelenés kapcsán esztétikában és funkcionalitásban egyaránt és nem csak egy kötelező megjelenést szeretnének a weboldallal biztosítani a cég számára, hanem ügyfélszerzésre, vevőkör bővítésre szeretnék használni professzionális eszközökkel és módon.

A weboldal készítés Arany csomag díja tartalmazza a Gyémánt csomag után a legtöbb olyan funkciót és elemet, ami egy komolyabb vállalkozás bemutatására is alkalmas, mindezt 10 aloldalon teheti meg, ami a továbbiakban bővíthető abban az esetben, ha szeretné.

Az Arany csomag tárhelye 1,5 GB, ami lehetővé teszi képek százainak feltöltését, a 10 aloldal zavartalan működéséhez és a levelezőrendszer kiszolgálásához is elegendő. Természetesen vannak olyan weboldalak, ahol ez a kapacitás sem elég, ezeknél az eseteknél egyedi árképzést alkalmazunk.

A zárt forráskód egyedi weboldalt jelent, nem template (wordpress, joomla, drupal) oldalak. A weboldal természetesen reszponzív (mobilbarát), a különböző képernyőkhöz alkalmazkodik. A weboldal szerkezete keresőbarát, ezért az optimalizálás könnyebben kivitelezhető vele. A keresőoptimalizálást 1 erős PR cikkel segítjük, így egy olyan induló lendületet tudunk adni a honlapjának, ami azonnali eredménnyel párosulhat a kulcsszavainak helyezését illetően.

A weboldal látványelemei ebben a csomagban már elérhetők, mint a mozgó főkép, gomboknak, szövegeknek, dobozoknak animációk, effektek. Így az oldala sokkal modernebbé, látványosabbá válik a mozgó, rezgő, pulzáló, beúszó, előtűnő effektek valamelyikének hatására.

Google térképet építünk be (nem összetévesztendő az oldaltérképpel, ami a weboldalán lévő aloldalakat jelöli), Facebook oldalt készítünk a honlapjával összekötve, illetve egy 15.000 forintos Google Ads kampány elkészítésével segítjük az indulását, de mi optimalizáljuk is a kampányát, kulcsszavait, elindítjuk a laikusok számára elég bonyolult hirdetési rendszer helyes használata felé.

Kétórás ingyenes tanácsadást biztosítunk telefonon vagy skype-on, minden felmerülő kérdésére válaszolunk, ami a tevékenységünkkel kapcsolatos, ami a szakmánkba vág.

expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva 
Hívjon most!