Weboldal készítés árak

Weboldal készítés árak tekintetében a piac egyik legjobb ár/érték arányával dolgozunk. Célunk egy partnerkapcsolattal a hosszú távú együttműködés mindenki megelégedésére, nem a "gyors és nagy pénz" hajt minket. 
A "weboldal készítés árak" listában feltüntetett információk kapcsán azokat az elemeket szedtük csokorba, melyek felől a leginkább  érdeklődnek ügyfeleink. Természetesen minden további kérdésre válaszolunk, mely a weboldal készítés fontos eleme, és aminek megválaszolására igény jelentkezik.

Félreértések elkerülése végett: az "árak" menüpontban a részletesebb leírásban a piros betűkkel jelzett funkciók nem tartoznak az adott csomagba, míg a zölddel jelzett funkciók beépítésére az oszlop tetején feltüntetett csomagárban van lehetőség.

Az egyes funkciók csomagokon belüli felcserélése bizonyos esetekben lehetséges, tehát ha ezzel kapcsolatos dilemmája van, ne habozzon, érdeklődje meg tőlünk telefonon vagy e-mailben.

Tel: +36 70 940 3341
E-mail: expresszweboldalkeszites@gmail.com

69.000 Ft 
Tárhellyel, 
1 év üzemeltetéssel!
• maximum 5 aloldal
• 1000 MB tárhely! 
• 1 év díjmentes üzemeltetés!
• Zárt forráskód (nem tamplete)
• reszponzív (mobilbarát)
• keresőbarát kialakítás109.000 Ft 
Tárhellyel, 
1 év üzemeltetéssel!
• maximum 15 aloldal
• 3000 MB tárhely!
• 1 év díjmentes üzemeltetés!
• Zárt forráskód (nem tamplete)
• reszponzív (mobilbarát)
• keresőbarát kialakítás149.000 Ft
Tárhellyel, 
1 év üzemeltetéssel!
• korlátlan aloldal
• 5000 MB tárhely!
• 1 év díjmentes üzemeltetés!
• Zárt forráskód (nem tamplete)
• reszponzív (mobilbarát)
• keresőbarát kialakítás100.000 Ft-tól
Tárhellyel, 
1 év üzemeltetéssel!
• korlátlan aloldal
• 5000 MB tárhely!
• 1 díjmentes év üzemeltetés!
• Zárt forráskód (nem tamplete)
• reszponzív (mobilbarát)
• keresőbarát kialakítás


A feltüntetett árak áfamentesek, azaz a megjelölt összeg fizetendő. A csomagárak már tartalmazzák az első egy év tárhelyszolgáltatási és teljes körű üzemeltetési díját is, ami 14.000 Ft.
Fontos! Az elkészített weboldalra   - egyedülállóan - teljes garanciát vállalunk a működése alatt.

A weboldal készítés árak meghatározása

A "fix" weboldal készítés árak annak megfelelően kerültek meghatározásra, hogy ügyfeleinknek milyen felmerülő igényei voltak leggyakrabban a velük való közös projektjeink során, és ezeket az igényeket mennyi munkával, hány munkaóra ráfordításával tudjuk biztosítani. Ezek mentén alakítottunk ki egy olyan árkalkulációt, díjszabást a weboldalkészítés árak tekintetében, mely az ügyfelek 80 százalékának megfelelő.

Weboldal készítés
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon egy tanácsért, konzultációért, és mi segítünk Önnek elindulni.

Weboldal készítés árak - A bronz csomag

A weboldalkészítés csomagárak 69.000 forintnál kezdődnek, ha a fix díjakat vesszük figyelembe, melyek a táblázatban szerepelnek. A Bronz csomag egy alap weboldal, mely csak nevében alap, ami a többi csomagokhoz hasonlítva lett így elnevezve. Ettől függetlenül tökéletesen alkalmas arra, hogy egy cégbemutató oldalt prezentáljunk segítségével az interneten keresők számára. A Bronz csomagban megrendelt weboldal 69.000 forintos munkadíja már tartalmazza az 14.000 forintos első éves tárhelyszolgáltatást és a teljes körű üzemeltetési díjat is! A további időszakban az éves hosszabbításoknál ez az összeg lesz az összköltsége a weboldala üzemeltetéséhez és tárhelyszolgáltatásához.

A Bronz csomagban a megrendelőnek 5 aloldal elkészítésére van lehetősége. A tárhely 1000 MB-os, ez tökéletesen elegendő a bemutatkozó szöveghez és az ahhoz csatolt képekhez. A weboldalhoz postafiók is kérhető, ebben az esetben kérjék ki a véleményünket, hiszen hamar felhízik a levelezés miatt a tárolandó adat mennyisége, így nem biztos, hogy elegendő ez a méret.

A csomag egyedi weboldalkészítést tartalmaz, az nem tamplete (nyílt forráskódú rendszer), hanem zárt forráskódú egyedi weboldal. A csomagban elkészített weboldal még nem tartalmaz effekteket, animációkat, slider elemet, de legördülő menüvel például könnyen elérhetővé válik minden aloldal. Az oldal minden esetben mobilbarát, de a keresőoptimalizálást külön díjazás fejében indítjuk el.

Weboldal készítés árak - Az ezüst csomag

A weboldal készítés árak következő, középső és egyben legnépszerűbb csomagja az ezüst csomag. Az ezüst csomag weboldalkészítés ára 109.000 forint, ha extra funkciót nem kér a megrendelő azon kívül, ami a specifikációban szerepel. Ez a weboldalkészítési ár egy olyan honlapnak az ellenértékét biztosítja, mellyel nagyobb vállalkozások bemutatása is lehetséges. A 10 aloldal már összetettebb és sokoldalúbb bemutatást tesz lehetővé a vállalkozás számára, mindezt 3000 MB-os tárhelyen, ahol kényelmesen elférnek a szöveges tartalmak és a nagyfelbontású képek is. Az Ezüst csomagben megrendelt weboldal 109.000 forintos munkadíja már tartalmazza az 14.000 forintos első éves tárhelyszolgáltatást és a teljes körű üzemeltetési díjat is!

A csomag egyedi weboldal készítést tartalmaz, az nem tamplete (nyílt forráskódú rendszer), hanem zárt forráskódú egyedi weboldal. A csomagban elkészített weboldalon már van slider elem is (mozgó főképek) de még nem tartalmazza az arany csomagban található  látványos modul effekteket, animációkat A legördülő menüvel könnyen elérhetővé válik minden aloldal. Az oldal minden esetben mobilbarát és itt az ügyfél 1-2 kulcsszavára egy alap keresőoptimalizálást kap, aminek eredményeként szinte azonnal láthatóvá válik a Google találati listáján. Ebben a csomagban az ügyfél szerkeszthető admin felületet kap, így bármikor saját maga módosíthatja a honlap tartalmát kedve szerint.

A weboldal készítés árak között az Ezüst csomag alkalmas minden olyan vállalkozásnak, cégnek, mely 4-6 különböző szegmensét szeretné bemutatni a célközönség számára. Ilyen például egy autószerelő műhely, szépségszalon, vagy különböző szakmák, melyeken belül szerteágazhat és külön választhatók a munkák, mint például egy kőműves esetében, aki külön aloldalon szeretne írni a falakról, betonozásról, a hideg- vagy melegburkolásról, aljzatkiegyenlítésről, homlokzati szigetelésről stb. Ezeknek a külön aloldalaknak egyik nagy előnye - azon kívül, hogy nem folyik egybe a tartalom, hanem külön aloldalak vannak számukra - az, hogy ezáltal sokkal jobban lehet adott kulcsszóra külön optimalizálni az oldalt.

A weboldal készítés árak között az Ezüst csomag az, mely a jelenlegi piaci árakhoz képest egy tökéletesen korrekt, kisebb cégek, egyéni vállalkozások számára is megfizethető weboldalt biztosít. Egy olyan online felületet ad a tulajdonosnak, amivel hatékonyan növelheti vendégei, ügyfelei, megrendelői vagy páciensei számát, attól függően, milyen tevékenységben utazik.

Weboldal készítés árak - Az Arany csomag

A weboldal készítés csomagárainak legtöbb funkciót, tárhelyet, aloldalt stb. biztosító kategóriája az Arany csomag. Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, melyek a maximumra törekszenek az online megjelenés kapcsán esztétikában és funkcionalitásban egyaránt,  és nem csak egy kötelező megjelenést szeretnének a weboldallal biztosítani a cég számára, hanem ügyfélszerzésre, vevőkör bővítésre szeretnék használni professzionális eszközökkel és módon.

A weboldal készítés Arany csomag díja tartalmazza a legtöbb olyan funkciót és elemet, ami egy komolyabb vállalkozás bemutatására is alkalmas, mindezt annyi aloldalon teheti meg, amennyin csak szeretné, hiszen nincs korlát azok számát illetően.

Az Arany csomag tárhelye 5 GB, ami lehetővé teszi képek akár százainak feltöltését, a korlátlan aloldal zavartalan működéséhez és a levelezőrendszer kiszolgálásához is elegendő. Természetesen vannak olyan weboldalak, ahol ez a kapacitás sem elég, ezeknél az eseteknél egyedi árképzést alkalmazunk.

A zárt forráskód egyedi weboldalt jelent, nem tamplete (wordpress, joomla, drupal) oldalak. A weboldal természetesen reszponzív (mobilbarát), így a különböző képernyőkhöz alkalmazkodik. A weboldal szerkezete keresőbarát, így az optimalizálás könnyebben kivitelezhető vele. A keresőoptimalizálást 3 PR cikkel segítjük, ezzel pedig egy olyan induló lendületet tudunk adni a honlapjának, ami azonnali eredménnyel párosul a kulcsszavainak helyezését illetően.

Weboldala az Arany csomagban admin felülettel készül, így a tartalmat önállóan szerkesztheti, módosíthatja vagy törölheti. Ügyfelei a weboldalon található kapcsolati űrlap segítségével azonnal felvehetik Önnel a kontaktot, nem kell külön e-mailt írniuk emiatt.

A weboldal látványelemei, mint a mozgó főkép, animációk, effektek már elérhetők és beépíthetők. Nem csak a gombok, hanem a különböző modulok is élővé válhatnak görgetés közben, beúsznak, feltűnnek, eltűnnek, így téve látványossá a honlapját használat közben. A weboldalának teljesen egyedi modulokat tudunk biztosítani kérésre, bármilyen formában vagy szerkezetben.

Oldaltérképet biztosítunk a weboldalán jobb feltérképezhetőség érdekében, Google térképet építünk be (nem összetévesztendő az oldaltérképpel, ami a weboldalán lévő aloldalakat jelöli), Facebook oldalt készítünk a honlapjával összekötve, illetve egy 15.000 forintos Google hirdetéssel segítjük az indulást, amit a Google biztosít Önnek induláskor, de mi optimalizáljuk a kampányát, kulcsszavait, elindítjuk a laikusok számára elég bonyolult hirdetési rendszer helyes használata felé.

Kétórás ingyenes tanácsadást biztosítunk telefonon vagy skype-on, minden felmerülő kérdésére válaszolunk, ami a tevékenységünkkel kapcsolatos, ami a szakmánkba vág.

Weboldal készítés árak - Olcsó weboldal vagy drága weboldal

Megy a virtuális szópárbaj azok között, akik mélyen piaci ár alatt készítik el a weboldalakat és akik aranyáron. Mindkettőre van példa, mindkét csoport talál fogást a másikon, melyek igazak is lehetnek, de az igazság valahol középen van. 

Olcsó weboldal: Az olcsóbb munkadíjjal dolgozó cégek - ahol a weboldal készítés árak alacsonyak - magánvállalkozások  természetesen végezhetnek/végeznek lelkiismeretes munkát, de gondoljunk csak bele, vajon a mai világban milyen értéket képviselhet az a honlap, ami 20-30 ezer forintba kerül és milyen energiabefektetésre lehet számítani a programozótól ezért az összegért? Ennyi pénzért ma egy márkás edzőcipőt vesznek a fiatalok, ami a következő évre már szét lesz taposva vagy divatjamúlt lesz. Kérdés a következő: életszerű-e elvárni valakitől, hogy ezért az összegért olyan minőségű weboldalt készítsen a vállalkozásunk számára, ami százezreket, milliókat hoz majd a konyhára, évekig meghatározó lesz üzleti szempontból és mind esztétikai, ergonómiai, szakmai oldalról is kifogástalan, illetve megfelelően optimalizálható-e, a Google irányelveinek megfelelően történik-e a szerkesztése? Nos, valljuk be, nehezen hihető. Konkrétabban: hihetetlen. Ha 2-3 órát foglalkozik összesen egy weboldal készítésével a programozó, akkor a fenti munkadíj még magyarázható is lehet. Újabb kérdés: milyen weboldalt kapunk, ami ennyi idő alatt van elkészítve, és hány hasonló "projektet" kell lebonyolítania egy olcsó munkadíjjal dolgozó cégnek, vállakozónak, hogy pénzügyileg rentábilis legyen? 15-20 weboldalt nagyjából. Ennyi weboldalt viszont komoly apparátussal rendelkező informatikai cégek sem tudnak elkészíteni úgy, hogy az egyedi, minőségi legyen, melyben benne van a munka, a kreativitás, az ügyféllel való sokszor több órás egyeztetés, finomítgatások, 1-2-szeri módosítások.

Összegezve: elkészítheti a weboldalt egy "olcsó" cég, a "hozzáértő szomszéd", egy informatikusnak tanuló barátunk, egy önzetlen rokon, bárki. A kérdés az, hogy a kezdeti jószándék meddig tart majd ki, mennyire lesz terhes számukra és számunkra is egy-egy újabb kérés előterjesztése vagy annak teljesítése úgy, hogy a munkáért "gombokkal" fizetnek vagy éppen egy "majd meghálálom valahogy"-gyal?

Weboldal készítés árak - A legolcsóbb weboldal 48.000 forintért

Összességében bátran lehet mondani a weboldal készítés áraink viszonylatában, hogy azok a piaci ár alatt vannak, és ez nem abban nyilvánul meg, hogy az ügyfél bármiből is kevesebbet kapna. A Bronz csomag ajánlatunk 69.000 Ft, de gondoltunk azokra is, akiknek még ez az összeg is megterheli a magán-, vagy a céges költségvetését.
Nekik találtuk ki azt az alapcsomagot, melyben 3 aloldalig 48.000 forintért készítünk honlapot. Ezeken a weboldalakon egy alap bemutatkozás tehető közzé, melyben a vállalkozásról szóló információkat kaphat meg a felhasználó, a weboldalon böngésző...

Figyelem! Ebben az összegben is benne van már az a 14.000 forintos éves díj, amely a weboldala tárhelyének biztosítására/fedezésére szolgál, és a teljes körű üzemeltetést foglalja magában. 
Magyarul, a weboldalkészítés ára ebben az esetben mindössze 34.000 forint!

Aki nagyon bátortalan - vagy túl magasak számára még ezek a feltüntetett fix weboldal készítés árak is - és ezzel az alapcsomaggal szeretné kezdeni az online jelenlétét, az nyugodtan belefoghat az alap-verzióval, később tudja ezeket módosítani felfelé és ezáltal látványosabbá, tartalmasabbá teheti a honlapját.
Természetesen vannak ügyfelek, akik számára egy "landing page" is elég, számukra is megnyugtató megoldást tudunk ajánlani az alap-verzióban található szolgáltatásokkal, ami a weboldalkészítést illeti.

expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva