Weboldalkészítés

Ha valaki ezen az aloldalunkon jár, annak már biztosan nem kell túlmagyarázni - egyébként sem szoktuk - hogy szükség van-e egy vállalkozásnak weboldalra. Aki ezen az aloldalon jár, tudja, hogy a 21. század - ha tetszik, ha nem - az online világról szól, így van ez a vállalkozásoknak, kis-, és nagy cégeknek a merketing stratégiájára, vevőszerzési gyakorlataira vonatkozóan is. Az út, ami a cél felé visz - nevezzük a célt mondjuk ügyfélszerzésnek, vevőszerzésnek - lehet hosszú és rögös, bizonytalan állomásokkal, de lehet gyors és sikeres, kiszámítható és garantáltan eredményes is. Ha el is éri a célját így is, úgy is, akkor sem mindegy, mily módon teszi ezt, milyen munkába, energiába, időbe és pénzbe kerül Önnek. Egy sikeres vállalkozás velejárója egy weboldal, szinte olyan kötelező ez ma már, mint régen egy igazgatónak a névjegykártya. 
Weboldalkészítés - mit adunk?
Összefoglaljuk pontokban, és ha érdekli, lejjeb részleteiben is olvastat erről:

- Ingyenes tanácsadás minden esetben
- gyors weboldalkészítés rövid határidővel
- Korrekt weboldalkészítés árak a piaci díjszabások alatt
- Zárt forráskódú egyedi oldalak, nem template, nem wordpress stb...
- A weboldal készítés utáni garancia, további tárhelyszolgáltatás és üzemeltetés
- Keresőoptimalizálás, mely biztosítja azt, hogy ne csak egy weboldala legyen, hanem meg is találhassák azt

Tulajdonképpen ez a legfontosabb dolog, amikor kiválasztja azt a céget, programozót, informatikust, aki a weboldalát elkészíti. Mi az, amit ad, és azt a szolgáltatást milyen áron kínálja? Számunkra is fontos, hogy a megrendelő elégedett legyen, így több olyan dologra is büszkék vagyunk, melyek jellemzőek a munkáinkkal kapcsolatban ránk és az ügyfelekkel való kapcsolattartásra. Lássunk egy párat...

- Ingyenes tanácsadás a weboldalkészítés kapcsán: Ha felkeres bennünket, teljesen ingyen adunk tanácsokat mind a weboldalkészítés, mind pedig a keresőoptimalizálás kapcsán, de segítünk, bármilyen kérdés merüljön fel Önben. Mai bevett gyakorlat, hogy a telefonos tanácsadásért is vaskos óradíjakat számolnak fel a cégek. Nálunk ez a tanácsadás alap és minden esetben ingyenes!

- Korrekt ár/érték arányú weboldal készítés: Az olcsó weboldalkészítést és a drága weboldal készítést kínáló cégek folyamatos szópárbajban állnak egymással, és mindkét oldal próbálja a saját igazát bizonyítani, sokszor a másik porig alázásával. Ezekben a vitákban mindkét félnek lehet és van igaza, de ebből szeretnénk kimaradni. Picit bővennen itt olvashat erről. Mi valahol középen állunk, igyekszünk a piaci viszonyoknak megfelelő, az ügyfelek számára kigazdálkodható árat találni, és úgy gondoljuk, a weboldal készítés csomagajánlatainkban ilyen díjakat találnak, melyek ennek köszönhetően kellően népszerűek megrendelőink körében. A weboldal készítés árak ide kattintva érhetők el.

- Rövid határidő a weboldal készítés befejezésére: A weboldalkészítés időtartama nálunk átlagosan 2-4 hét. Ettől eltérő határidők is léteznek természetesen attól függően, hogy milyen a weboldal összetettsége. Ennél a témánál megint összecsap a két véglet, akik 2 nap alatt, illetve akik 3 hónap vagy több idő alatt készítenek weboldalt. Később olvashatják ezzel kapcsolatos cikkemet. Azt tudjuk mondani, ha egy programozó egymaga, vagy ha egy csapat ráfekszik egy munkára, és nem foglalkozik 10 másik weboldal építésével vagy ügyes-bajos dolgaival, legrosszabb esetben is 1 hét alatt elkészíti a weboldalt, ugyanis a cégek 90%-a meglévő keretrendszerre épít. Félreértések elkerülése végett: egyszerű cégbemutató oldalakról beszélünk, 1-2 extra modul beépítésével maximum. Azok, akik több, mint egy hónapig ülnek az ilyen projekteken, nem azért van, mert ennyi munkaidőt szánnak rá, hanem mert több munkájuk van folyamatban és a következő projekt értelemszerűen csúszik.
Egyedi weboldalkészítés:  A munkáink során egyedi, zárt forráskódú weboldalakat készítünk, nem wordpress, joomla, drupal, alapú nyílt forráskódú oldalt. Ilyen honlapok elkészítését nem vállaljuk, illetve nem vállaljuk ezek frissítését, javítását, átírását sem. Természetesen nem fogunk kardoskodni a wordpress oldalak ellen, nyilván megvannak a maga előnyei, ellenben mi nem forszírozzuk azok megépítését, még akkor sem, ha már szinte kész sablon áll a rendelkezésünkre. A saját oldalunkra garanciát vállalunk, szükség szerint módosíthatók az oldalak és beilleszthetők a jövőben bármilyen opciók, legyen az blog, időpont foglaló rendszer, hírlevélküldő rendszer, hírek modul, visszaszámláló, élő chat vagy bármi, ami az Ön eszébe jut a weboldal készítés után. A befejezés tehát nem azt jelenti, hogy a weboldal a továbbiakban nem bővithető. Ellenkezőleg! A saját rendszerünkre bármit tudunk építeni, nem lesznek korlátok és nem leszünk feltételekhez kötve.
Weboldalkészítés
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon egy tanácsért, konzultációért, és mi segítünk Önnek elindulni.
expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva 
Kapcsolat:
Telefonszám: +36 70  940 3341
Barna Zsolt +36 70 940  3341
email: 
expresszweboldalkeszites@
gmail.com


Áraink:
Arany csomag
Ezüst csomag
Bronz csomag
webáruház készítés
Hívjon most!