Weboldal készítés árak - A bronz csomag
A weboldalkészítés árak 69.000 forintnál kezdődnek, ha a fix díjakat vesszük figyelembe, melyek a táblázatban szerepelnek. A Bronz csomag egy alap weboldal, mely csak nevében alap, ami a többi csomagokhoz hasonlítva lett így elnevezve. Ettől függetlenül tökéletesen alkalmas arra, hogy egy cégbemutató oldalt prezentáljunk segítségével az interneten keresők számára. A Bronz csomagben megrendelt weboldal 69.000 forintos munkadíja már tartalmazza az 14.000 forintos első éves tárhelyszolgáltatást és a teljes körű üzemeltetési díjat is!

A Bronz csomagban a megrendelőnek 5 aloldal elkészítésére van lehetősége. A tárhely 1000 MB-os, ez tökéletesen elegendő a bemutatkozó, szolgáltatásokat ismertető szöveghez és az ahhoz csatolt képekhez. A weboldalhoz postafiók is kérhető, ebben az esetben kérjék ki a véleményünket, hiszen hamar felhízik a levelezés miatt az tárolandó adat mennyisége, így nem biztos hogy elegendő ez a méret.

A csomag egyedi weboldalkészítést tartalmaz, az nem template (nyílt forráskódú rendszer), hanem zárt forráskódú egyedi weboldal. A csomagban elkészített weboldal még nem tartalmaz effekteket, animációkat, slider elemet, de legördülő menüvel például könnyen elérhetővé válik minden aloldal. Az oldal minden esetben mobilbarát és azt alap keresőoptimalizálással indítjuk el.
expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva