Weboldal készítés árak - A bronz csomag
A weboldalkészítés árak 109.000 forintnál kezdődnek, ha a fix díjakat vesszük figyelembe, melyek a táblázatban szerepelnek. A Bronz csomag egy alap weboldal, mely csak nevében alap, ami a többi csomagokhoz hasonlítva lett így elnevezve. Ettől függetlenül tökéletesen alkalmas arra, hogy egy cégbemutató oldalt prezentáljunk segítségével az interneten keresők számára. A Bronz csomagben megrendelt weboldal 109.000 forintos munkadíja már tartalmazza az 15.000 forintos első éves tárhelyszolgáltatást és a teljes körű üzemeltetési díjat is!

A Bronz csomagban a megrendelőnek 3 aloldal elkészítésére van lehetősége. A tárhely 500 MB-os, ez elegendő a bemutatkozó, szolgáltatásokat ismertető szöveghez és az ahhoz csatolt képekhez. A weboldalhoz postafiók is kérhető, ebben az esetben kérjék ki a véleményünket, hiszen hamar felhízik a levelezés miatt az tárolandó adat mennyisége, így nem biztos hogy elegendő ez a méret.

A csomag egyedi weboldalkészítést tartalmaz, az nem template (nyílt forráskódú rendszer), hanem zárt forráskódú egyedi weboldal. A csomagban elkészített weboldal még nem tartalmaz effekteket, animációkat, slider elemet, és az alacsony oldalszám miatt a  legördülő menüt sem. Az oldal minden esetben mobilbarát és azt alap keresőoptimalizálással indítjuk el.
expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva 
Hívjon most!