Amit kínálunk:

Weboldal készítés: 

Weboldalak készítése az egyszerű blogokon, a magánemberek hobbioldalain keresztül a céges bemutatkozó oldalakon át egészen a professzionális vállalati weboldalakig. A weboldal készítés után további üzemeltetést végzünk, aminek első éves díját már tartalmazzák a weboldalkészítés árak. Az oldal tárhelyét mi biztosítjuk, így ügyfeleinknek nem kell megosztaniuk a figyelmüket a szolgáltatók között. 

Fontos! Az elkészített weboldalra   - egyedülállóan - teljes garanciát vállalunk a működése alatt. Van, hogy semmilyen, van, hogy 2-3 hónap, van, hogy 1 év - utóbbi már ritka - garanciát vállalnak a cégek az elkészített weboldalukra. Ezt követően a legtöbb esetben fizetősök azok a javítások, melyek véghezvitele elengedhetetlen a honlap további zavartalan és helyes működése érdekében.
Többször is leírjuk az oldalon: Nekünk a hosszú távú partnerkapcsolat van szem előtt, így az általunk készített weboldalra örökös garanciát kapnak azok az ügyfelek, akik nálunk fizetik a weboldaluk tárhelyszolgáltatási és üzemeltetési költségeit, mely éves viszonylatban 15.000 Ft. Önnek összesen ennyi költsége van a továbbiakban éves szinten a honlapja kapcsán.

Keresőoptimalizálás: 

Foglalkozunk a weboldal készítés mellett keresőoptimalizálással is, ami egyik neuralgikus sarokpontja egy  működő honlapnak. Ha készen van a weboldal, két lehetőség van: megtalálnak az ügyfelek vagy nem találnak meg. Ha utóbbi, akkor baj van, segíteni kell rajta. Ilyenkor jön képbe a SEO, a keresőoptimalizálás. Garantáltan a piac legkorrektebb áraival dolgozunk ezen a területen is. Nálunk már 30 ezer forinttól elérhető egy kulcsszó optimalizálása. Természetesen további egyeztetések szükségesek az ügyfelek kellő tájékoztatását nyújtva, hiszen minden egyes kulcsszó speciális és egyedi törődést igényel.

Tartalomírás:

A cégvezetőknek időből van a legkevesebb. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ameddig a weboldalt elkészétjük, 10-ből maximum 3-4 megrendelő tudja biztosítani az oldal képi és szöveges tartalmát számunkra. Egyszerűen nincs ideje ezzel foglalkozni, nincs rá kapacitása, vagy adott esetben a kompetenciák hiányoznak, hiszen nem mindenki tartalom-, szövegíró, újságíró, hogy olyan választékosan fogalmazzon - ráadásul a kulcsszavak megfelelő arányának figyelembe vételével - ahogyan azt elvárná saját maga is más weboldal böngészése közben. Ilyenkor jövünk mi a képbe. Az egyszerű pr cikkektől kezdve a mélyszakmai cikkekig mi teljesen megtöltjük a weboldalát tartalommal, tehát levesszük a válláról ezt a terhet. Önnek az ideje pénz, nekünk a szolgáltatásaink, amelyekkel segítünk, így mindketten megtaláljuk a közös nevezőt.
expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva 
Kapcsolat:
Telefonszám: +36 70  940 3341
Barna Zsolt +36 70 940  3341
email: 
expresszweboldalkeszites@
gmail.com


Áraink:
Arany csomag
Ezüst csomag
Bronz csomag
webáruház készítés
Hívjon most!