Weboldal készítés árak - Az ezüst csomag
A weboldal készítés árak következő, középső csomagja az ezüst csomag. Az ezüst csomag weboldalkészítés ára 159.000 forint, ha extra funkciót nem kér a megrendelő azon kívül, ami a specifikációban szerepel. Ez a weboldalkészítési ár egy olyan honlapnak az ellenértékét biztosítja, mellyel nagyobb vállalkozások bemutatása is lehetséges. Az 5 aloldal már összetettebb és sokoldalúbb bemutatást tesz lehetővé a vállalkozás számára, mindezt 1000 MB-os tárhelyen, ahol kényelmesen elférnek a szöveges tartalmak és a képek is. Az Ezüst csomagben megrendelt weboldal 159.000 forintos munkadíja már tartalmazza az 15.000 forintos első éves tárhelyszolgáltatást és a teljes körű üzemeltetési díjat is!

A weboldal készítés ára tartalmazza az alap keresőoptimalizálást az oldalon, így kulcsszava a Google indexelés után szinte azonnal megtalálható lesz a találati listán. Természetesen nem várható el, hogy egy új oldal a kulcsszavával azonnal kiszorítsa a konkurenciát, ennek nincs életszerűsége, de megfelelő szakmai munkával és anyagi ráfordítással előbb vagy utóbb jó pozícióba lehet kerülni a keresőkben.

A weboldal készítés ára tartalmazza továbbá a Google Analytics beépítését, mellyel nyomon tudja követni a látogatóinak számát, azok szokásait a legnagyobb részletességgel. Ebben a csomagban már oldaltérképet helyezünk el, ami többek között a Google robotoknak nyújt segítséget honlapja feltérképezéséhez. 

A megrendelő egy szerkeszthető admin felületet kap, így a weboldal tartalmát saját maga változtathatja, szerkesztheti, törölheti, képeket tölthet fel. Ebben az esetben nem kell programozói segítséget kérnie, ami előre meghatározott díjjal jár.
A csomag egyedi weboldalkészítést tartalmaz, az nem template (nyílt forráskódú rendszer), hanem zárt forráskódú egyedi weboldal. A csomagban elkészített weboldal még nem tartalmaz kép és modul effekteket, animációkat, slider elemet (váltakozó főképet),  de legördülő menüt igen,  melynek segítségével könnyen elérhetővé válik minden aloldal. Az elkészített weboldal minden esetben mobilbarát és azt alap keresőoptimalizálással indítjuk el, ahogy fentebb írtuk is.

A weboldal készítés árak között az Ezüst csomag alkalmas minden olyan vállalkozásnak, cégnek, mely 4-5 különböző szegmensét szeretné bemutatni a célközönség számára. Ilyen például egy autószerelő műhely, szépségszalon, vagy különböző szakmák, melyeken belül szerteágazhat és külön választhatók a munkák, mint például egy kőműves esetében, aki külön aloldalon szeretne írni a falakról, betonozásról, a hideg- vagy melegburkolásról, aljzatkiegyenlítésről, homlokzati szigetelésről stb. Ezeknek a külön aloldalaknak egyik nagy előnye - azon kívül, hogy nem folyik egybe a tartalom, hanem külön aloldalak vannak számukra - az, hogy ezáltal sokkal jobban lehet adott kulcsszóra külön optimalizálni az aloldalt.

A weboldal készítés árak között az Ezüst csomag az, mely a jelenlegi piaci árakhoz képest egy teljes értékű, kisebb cégek, egyéni vállalkozások számára is megfizethető weboldalt biztosít. Egy olyan online felületet ad a tulajdonosnak, amivel hatékonyan növelheti vendégei, ügyfelei, megrendelői vagy páciensei számát, attól függően, milyen tevékenységben utazik. 
expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva 
Hívjon most!