2012 óta vagyunk jelen az online piacon. Elsőként egy országos cégkereső portál üzemeltetését kezdtük el, mely a mai napig prosperál a piacon az online cégkeresők között. Ekkor a vállalkozásunk az online marketing területére korlátozódott. A további igények megjelenésével egy időben arra a következtetésre jutottunk, hogy ügyfeleinket a weboldal készítés kapcsán is kiszolgáljuk. 

Az elkészített céges weboldalaink száma ez idő alatt már 100 feletti, havi 3-5 új projekt kivitelezése van beütemezve nagy általánosságban. A céges weboldal készítés ára esetünkben a piaci árak alatt mozog, viszont esztétikában, átláthatóságban, funkcionalitásban felveszi a versenyt a sokszor indokolatlanul drágán készített honlapokkal. Árainkat 4 kategóriába helyeztük, de természetesen egyedi kívánságok, igények esetén az árajánlatunkat is egyedileg szabjuk meg. 

Célunk nem csak az ügyfelek megszerzése, hanem megtartása is, így a weboldal készítés után sem hagyjuk magára megrendelőinket, hanem tárhelyszolgáltatással, teljes körű üzemeltetéssel segítjük a weboldal folyamatos és hibátlan működését. Fontos! Az elkészített weboldalra   - egyedülállóan - teljes garanciát vállalunk a működése alatt.

Amit még kínálunk:

- Keresőoptimalizálás: Foglalkozunk a weboldal készítés mellett keresőoptimalizálással is, ami egyik neuralgikus pontja egy  működő honlapnak. Ha készen van a weboldal, két lehetőség van: megtalálnak az ügyfelek vagy nem találnak meg. Ha utóbbi, akkor baj van, segíteni kell rajta. Ilyenkor jön képbe a SEO, a keresőoptimalizálás. Garantáltan a piac legkorrektebb áraival dolgozunk ezen a területen is. Nálunk már 30 ezer forinttól elérhető egy kulcsszó optimalizálása. Természetesen további egyeztetések szükségesek az ügyfelek kellő tájékoztatását nyújtva, hiszen minden egyes kulcsszó speciális és egyedi törődést igényel.

Tartalomírás: A cégvezetőknek időből van a legkevesebb. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ameddig a weboldalt elkészítjük, 10-ből maximum 3-4 megrendelő tudja biztosítani az oldal képi és szöveges tartalmát számunkra. Egyszerűen nincs ideje ezzel foglalkozni, nincs rá kapacitása, vagy adott esetben a kompetenciák hiányoznak, hiszen nem mindenki tartalom-, szövegíró, újságíró, hogy olyan választékosan fogalmazzon - ráadásul a kulcsszavak megfelelő arányának figyelembe vételével - ahogyan azt elvárná saját maga is más weboldal böngészése közben. Ilyenkor jövünk mi a képbe. Az egyszerű PR cikkektől kezdve a mélyszakmai cikkekig mi teljesen megtöltjük a weboldalát tartalommal, tehát levesszük a válláról ezt a terhet. Önnek az ideje pénz, nekünk a szolgáltatásaink, amelyekkel segítünk, így mindketten megtaláljuk a közös nevezőt.
expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva 
Kapcsolat:
Telefonszám: +36 70  940 3341
Barna Zsolt +36 70 940  3341
email: 
expresszweboldalkeszites@
gmail.com


Áraink:
Arany csomag
Ezüst csomag
Bronz csomag
webáruház készítés
Hívjon most!