Keresőoptimalizálás
A weboldal megújul, tartalma változik, hogy naprakész legyen. Jelenleg az oldal feltöltése zajlik, hamarosan elérhető lesz minden szöveges tartalom. Addig is kérjük türelmüket és megértésüket. Amennyiben kérdése van és nem jutott a kellő információkhoz a honlapunkon, keressen bennünket telefonon vagy e-mailben!
Keresőoptimalizálás árak
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon egy tanácsért, konzultációért, és mi segítünk Önnek elindulni.
Weboldal készítés árak - A legolcsóbb weboldal 48.000 forintért
Összességében bátran lehet mondani a weboldal készítés áraink viszonylatában, hogy azok a piaci ár alatt vannak, és ez nem abban nyilvánul meg, hogy az ügyfél bármiből is kevesebbet kapna. A Bronz csomag ajánlatunk 69.000 Ft, de gondoltunk azokra is, akiknek még ez az összeg is megterheli a magán-, vagy a céges költségvetését.
Nekik találtuk ki azt az alapcsomagot, melyben 3 aloldalig 48.000 forintért készítünk honlapot. Ezeken a weboldalakon egy alap bemutatkozás tehető közzé, melyben a vállalkozásról szóló információkat kaphat meg a felhasználó, a weboldalon böngésző...

Figyelem! Ebben az összegben is benne van már az a 14.000 forintos éves díj, amely a weboldala tárhelyének biztosítására/fedezésére szolgál, és a teljes körű üzemeltetést foglalja magában. 
Magyarul, a weboldalkészítés ára ebben az esetben mindössze 34.000 forint!

Aki nagyon bátortalan - vagy túl magasak számára még ezek a feltüntetett fix weboldal készítés árak is - és ezzel az alapcsomaggal szeretné kezdeni az online jelenlétét, az nyugodtan belefoghat az alap-verzióval, később tudja ezeket módosítani felfelé és ezáltal látványosabbá, tartalmasabbá teheti a honlapját.
Természetesen vannak ügyfelek, akik számára egy "landing page" is elég, számukra is megnyugtató megoldást tudunk ajánlani az alap-verzióban található szolgáltatásokkal, ami a weboldalkészítést illeti.
Weboldal készítés árak
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon egy tanácsért, konzultációért, és mi segítünk Önnek elindulni.
expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva