Tisztességesen, bomba áron, rövid határidőre.

weboldalkészítés - keresőoptimalizálás - tartalomírás

Már 49.000 Ft-tól

expressz-weboldalkeszites.hu

A távolság nem akadály, az idő nem ellenség.

Referenciáink
Eddigi munkáink között szerepel klímatechnikai cég, autómentő, méteráru bolt, asztalos, autószerelő, építőipari cégek és az építőiparban dolgozó szakmák képviselői, mint burkoló, asztalos, épületgépész, villanyszerelő, de van alpintechnikai favágó, varroda, kárpitos, horgászbolt, pszichológus, óra-szaküzlet, kertépítő, nyomda, virágbolt stb. Ezeket azért soroljuk fel, hogy láthassák, gyakorlatilag bármilyen szegmens igényei kielégíthetők, tulajdonképpen az ügyfélen múlik, hogy a megjelenése milyen stílusú lesz akár színvilágban, egyszerűségben vagy összetettebb oldalban, modulokban, funkciókban stb...
Legutóbb elkészült vagy felújított weboldalak
Folyamatban lévő projektek
Weboldal készítés árak
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon egy tanácsért, konzultációért, és mi segítünk Önnek elindulni.
Rólunk mondták
Szőke Éva
szokeeva.hu
Zsoltot 2015-ben ismertem meg. Már az első egyeztetés során szimpatikus volt  a számomra, korrekt volt és készséges, minden kérdésemre rögtön választ kaptam. A honlap olyan lett, mintha kitalálta volna a legtitkosabb gondolataimat, elvárásaimat illetően. Azóta is mindig van új ötlete a honlappal kapcsolatban, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ami nagyon megnyugtató érzés.  Boldog vagyok, hogy ő készítette a honlapom, mert aki látta, megdicséri, hogy milyen modern és letisztult, felhasználóbarát.   Azóta többen kérték tőlem az elérhetőségét, így csak ajánlani tudom mindenképp.  
Csontos Csaba
cscsuvegfolia.hu
Sajnos problémám adódott a korábbi programozóval. Ő eltűnt, elveszett a weboldalam, így megoldást kellett találnom mihamarabb, hogy az ügyfelek újra elérhessenek online is. Zsolt felvázolta a lehetőségeket, hosszan beszélgettünk, minden kérdésemre kimerítően válaszolt és igyekezett megoldást találni a problémáimra. Levette a vállamról ezeket a terheket. Az új weboldalra több ajánlatot is kaptam, messze az övé volt a legjobb, de ez nem csak az árban nyilvánult meg, hanem a hozzáállásban is. A határidő mindig pontos volt, az eredménnyel pedig elégedett vagyok. Azóta tartjuk a kapcsolatot, és nem sajnálja a "nem fizetős" idejét rám, ami a mai világban ritkaságszámba megy.
expressz-weboldalkeszites.hu - Minden jog fenntartva